Büyük Dosyalar Gönderin: 12 Ücretsiz Araç

Büyük Dosyalar Gönderin: 12 Ücretsiz Araç

İnternet çağı ile birlikte kıtalar birbirine bağlandı ve 24 saat boyunca kesintisiz dünyanın iletişimi sağlandı. Ancak hala e-posta sunucularımızı kullanarak dosyalarımızı nasıl tarayacağımız konusunda uzmanlaşamadık.

Ancak bunun çözümüne çok büyük miktarda para harcamaya gerek yok. Bu ücretsiz yazılımlar, büyük boyutlardaki e-postaların sıkıntısını çekmeden ve FTP bağlantılarda saatlerce süren sıkıntıya maruz kalmadan müşterilerinize büyük boyutlu e-postalar göndermenize yardımcı olur. Hatta bazılarında hayatınızı daha da kolaylaştırmak için iPhone ve Android uygulamaları da var.

Büyük boyutlu dosyaları göndermek için bu en iyi ücretsiz araçlara göz atın.

01. Firefox Send

Mozilla’daki Firefox tarayıcının arkasındaki insanlar, Firefox Send’i tasarlayarak basit ve özel dosya paylaşımını sağladılar. Sürekle ve bırak arayüzünü kullanarak, uçtan uça şifreleme ve otomatik olarak süresi dolan bir bağlantıyla anında 1GB’a (veya oturum açarsanız 2,5GB’a kadar) kadar dosya gönderebilirsiniz, böylece paylaşılanlar için endişelenmenize gerek kalmaz dosyalar sonsuza kadar çevrimiçi kalmaya devam eder.

Firefox Send basit dosya paylaşımı sağlar. Firefox Send basit dosya paylaşımı sağlar.

02. Smash

İşleri basit tutan bir diğer servis Smash. Ücretsiz planı ile dosyalarınızı herhangi bir boyut sınırlaması olmadan gönderebilirsiniz, 14 gün boyunca kullanılabilirler ve alıcılarınız indirmeden önce mobil cihazlarda bile önizleme yapabilir. Parolalarınızı dosyalarınızı koruyabilirsiniz ve gerçek zamanlı indirme takibi bile yapabilirsiniz. Premium plana 5€ / ay (yıllık faturalandırma) için yükseltme yapın, dosyalarınız bir yıla kadar kullanıma sunulsun. 2GB üzerindeki dosyalar için öncelikli transferlerin yanı sıra bir dosya transfer geçmişi ve raporlaması elde edersiniz. İndirme sayfanızı bir logo ve arka plan görüntüsü ile kişiselleştirme olanağına da sahip olursunuz.

Smash şifre korumasına sahiptir ve dosya boyutu sınırlaması yoktur. Smash şifre korumasına sahiptir ve dosya boyutu sınırlaması yoktur.

03. Google Drive

Google’ın bu günlerde her yerde görmezden gelinmesi çok kolay, bu yüzden size hatırlatmak isteriz: Google Drive, bir Google hesabınız olduğu sürece size 15GB ücretsiz çevrimiçi depolama alanı sunar ve istediğiniz gibi bir şeyi paylaşmak çok kolaydır; tek tek dosyalar veya tüm klasörleri paylaşabilirsiniz. Bir indirme bağlantısından, herhangi birisinin kullanabileceği, belirli kişilerle paylaşmaya ve düzenleme haklarını verinceye kadar, kendi paylaşım seçeneklerinizi de belirleyebilirsiniz. Masaüstünüze ve cihazlarınıza yüklenen uygulama sayesinde, ihtiyaç duyduğunuz dosyaları ihtiyaç duyduğunuz her yere taşımak son derece basittir.

15GB'lık ücretsiz ve çok yönlü çevrimiçi depolama alanını kaçırmayın. 15GB'lık ücretsiz ve çok yönlü çevrimiçi depolama alanını kaçırmayın.

04. Hightail

Hightail Ücretsiz Lite planı, anında görsel önizlemeler ve herhangi bir dosyaya yorum ekleme özelliği ile 100 MB'a kadar dosya paylaşmanıza olanak tanır. Ayda 12 ABD Doları olan Pro sürümüyle 25GB'a kadar dosya paylaşabilir ve e-posta bildirimleri ve izleme gibi ek işbirliği özellikleri elde edersiniz. Ve eğer bu yeterli değilse, şirketinizin ihtiyaçlarına uygun özel paketler sunan bir İş planı da vardır.

100 MB'a kadar dosya paylaşmanıza olanak tanır. 100 MB'a kadar dosya paylaşmanıza olanak tanır.

05. Terashare

Terashare, dosyayı doğrudan bilgisayarınızdan alıcının bilgisayarına aktarmak için BitTorrent teknolojisini kullanması nedeniyle çoğu dosya paylaşım hizmetinden farklıdır. Dosya boyutu sınırı yoktur, ancak bilgisayarınızı kapattığınızda 10 GB'den büyük dosyalar indirilemediğinden, dosyanın depolandığı tek yer burasıdır. 10GB'tan küçük dosyalar da her zaman erişilebilmeleri için Terashare sunucularına yüklenir. Bir dosyayı çok sayıda kişiyle paylaşmanız gerekiyorsa, TerasThare iyi bir seçenektir, çünkü BitTorrent dosyayı indiren herkesin sunucudan olduğu gibi birbirinden parça indirmesini mümkün kılar. Çalışması için küçük bir istemci kurmanız gerekir ve dosyalar benzersiz bir URL üzerinden paylaşılır. Terashare tamamen ücretsizdir.

BitTorrent teknolojisi ile her boyuttaki dosyayı paylaşın. BitTorrent teknolojisi ile her boyuttaki dosyayı paylaşın.

06. WeTransfer

WeTransfer, aktarım başına 2GB'a kadar büyük dosyaları göndermenize olanak tanıyan hoş görünümlü bir sitedir! Bu şekilde, ücretsiz transferleriniz bittiğinde son dakikadaki e-posta sorunlarından hiçbiri olmayacak. Büyük dosyaları e-postayla gönderebilir veya siteden bir indirme bağlantısı alabilirsiniz; gayet basit. Daha sert kullanıcılar için WeTransfer Plus var. Ayda 12 € karşılığında sınırsız dosya gönderebilir ve 500 GB'a kadar saklayabilir, ayrıca duvar kağıdı / aktarım e-postalarınızı özelleştirebilirsiniz.

WeTransfer büyük dosyaları göndermeyi kolaylaştırır. WeTransfer büyük dosyaları göndermeyi kolaylaştırır.

07. SendSpace

2005 yılında piyasaya sunulduğundan beri, SendSpace haftada milyonlarca kez dosya dağıtıyor. Her dosya izlenir, böylece internetin uçurumunda kaybolan dosyaları, SendSpace sizin için bulmak için elinden geleni yapacaktır. Aynı zamanda kullanışlı bir sürükle ve bırak özelliği ve bir SendSpace uygulaması da var; yani hareket halindeyken büyük dosyalar gönderebilirsiniz.

SendSpace uygulamasıyla hareket halindeyken büyük dosyaları gönderebilirsiniz. SendSpace uygulamasıyla hareket halindeyken büyük dosyaları gönderebilirsiniz.

08. DropSend

DropSend ile ayda 4 GB'a kadar beş büyük dosya gönderebilir, ayda 5 $ ödüyorsanız 15 GB'a 8 gönderir ve ayda 9 $ ödüyorsanız ayda 8 GB'a kadar 45 transfer elde edersiniz. Hızlı, basit ve kullanımı güvenli, çok önemli bu büyük dosyaları her zaman gönderebileceksiniz. Yüklemek için bir yazılım yok ve 256bit AES Security ile birlikte geliyor.

DropSend, büyük dosyaları ücretsiz olarak göndermenizi sağlar. DropSend, büyük dosyaları ücretsiz olarak göndermenizi sağlar.

09. Wikisend

Wikisend, kullanmak için bir hesap oluşturmanızı gerektirmeyen ücretsiz bir dosya paylaşım hizmetidir; sadece dosyanızı yükler ve dosyaya erişmek için benzersiz bir URL alırsınız. Daha sonra, müşterinizin ihtiyaç duyduğu kadar indirmesi için dosyalar yedi gün boyunca erişilebilir durumdadır ve 100 MB'a kadar boyuttaki dosyaları paylaşabilirsiniz. Wikisend ayrıca bir hesaba kaydolursanız şifre korumalı dosya paylaşımı da sağlar.

Wikisend ile büyük dosyalar göndermek için bir hesaba ihtiyacınız yok. Wikisend ile büyük dosyalar göndermek için bir hesaba ihtiyacınız yok.

10. Dropbox

Dropbox muhtemelen en iyi bilinen dosya paylaşım aracıdır. Kesinlikle müşterinizin zaten yüklü olduğunu ve onu kullanmaya aşina olduğunu göreceksiniz, ki bu her zaman bir avantajdır. Dropbox'ı kullanmak için bir hesap açmanız gerekir, ancak bunu yapmak da ücretsizdir. Web tabanlı bir uygulamanın yanı sıra, dosyalarınızı normal bir klasörden senkronize etmenize ve erişmenize olanak sağlayan bir masaüstü uygulaması da vardır. Dropbox ayrıca yükleme dosyalarında son kullanma tarihi olmamasından da faydalanır: dosyaları istediğiniz kadar saklayabilirsiniz. Serbest plan üzerinde 2GB'lık bir sınır var; bireyler, takımlar ve işletmeler için diğer seçenekler mevcut.

Dropbox muhtemelen büyük dosyalar göndermenin en iyi bilinen yoludur. Dropbox muhtemelen büyük dosyalar göndermenin en iyi bilinen yoludur.

11. MediaFire

MediaFire , medya dosyalarınızı her yerden kullanımınıza sunmak için tasarlanmıştır. Yalnızca onları saklamakla kalmaz, aynı zamanda bir oynatıcı içerir, böylece tarayıcınızda 200'den fazla farklı dosya formatını görüntüleyebilirsiniz, müşterilere hızlı bir şekilde göstermek için uygundur. Reklam destekli indirmelerle ücretsiz olarak 10 GB depolama alanı kazanırsınız veya reklamsız paylaşım, 1 TB alan ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi için ayda 3.75 ABD doları ödeyebilirsiniz.

MediaFire ile tarayıcınızdaki medya dosyalarını paylaşın ve oynatın. MediaFire ile tarayıcınızdaki medya dosyalarını paylaşın ve oynatın.

12. Senduit

Senduit ’in kullanımı kolaydır: dosyanızı web sitesinden yükleyin ve dosyanızı paylaşmak için size özel bir URL verilir. Hizmetin paylaşılan dosyalar için 100 MB sınırı vardır ve 30 dakikadan yedi güne kadar olan süreler için dosyalar için bir son kullanma süresi belirlemenizi sağlar.

Senduit bir son kullanma süresi belirlemenizi sağlar. Senduit bir son kullanma süresi belirlemenizi sağlar.

dosya, web, ^^description^^ Büyük boyutlu dosyaları göndermek için bu en iyi ücretsiz araçlara göz atın. blog